Daisuke Takahashi tuli hienosti ensimmäiseksi Japanin GP-osakilpailussa (Taitoluistelu) viimeviikonloppuna. Valitettavasti Suomen YLE ei näytä miesten kisaa, mutta onneksi se näyttää GAALAT, eli juhlaohjelmat. Daisuken juhlaohjelma olikin mieletön, sitä kelpasi katsella, katso sinäkin tämän kirjoituksen lopussa olevasta Youtubesta!

 Daisuke YLEn kanavalta meidän TV:stä juuri ennen toista juhlaesitystään (jossa oli todella hyvä sambarytmi ja mieletön askelsarja!).

 Tässä hän vilkuttaa TV:n katsojille Japanista! 

 Suloinen!

GP-osakilpailut näytetään (naisten osalta) huomisesta lähtien Kanadasta. Lopuksi sunnuntaina tai maanantaina YLE näyttää jälleen GAALAN. Saa nähdä, keitä sinne pääsee! 

 

Klikkaa äänet pois sivulaatikostoni iPODistani ennen, kuin katsot videon. Jos haluat katsoa videon alkuperäisessä Youtubessa isompana, klikkaa punaista linkkiä alempana.

Tässä hän esittää viimeviikonloppuna ensin *Amelie* -ohjelmansa kolmoisaxeleineen ja perässä uudestaan jäälle tullen upean samba-askelsarjaesityksen! Katso video isompana täältä!!! <<--- Click the red link. Tämä video on televisioitu eri kuvakulmasta, kuin Suomessa näytetty gaala. Tässä ei näy niin hyvin sitä Daisuken vilkutusta, kuin noissa minun televisiosta ottamissa kuvissani näkyy.